SHARE IT
Skip Navigation Links

Mamut fakturajournal

Eksporter fakturajournal fra Mamut til andre regnskapssystemer

Mamut fakturaeksport
Klikk for stort bilde
Systemkrav
  • Operativsystem: Window XP, Vista, Windows 7
  • Mamut Enterprise versjon 12 (eller høyere)
Med MIM Fakturajournal kan du enkelt eksportere fakturajournal fra Mamut til annet regnskapssystem. Det tar kun to klikk; Eksporter og Send - så overføres faktura-journal på e-mail til din regnskapsfører.

MIM Fakturajournal støtter i dag følgende formater
Visma Business Visma Rubicon Agresso Payex
Visma Global Visma Scenario Agrodata Mamut GBAT10

MIM Fakturajournal har funksjoner for konto- og mva-oversettelser mot eksternt regnskapsprogram. Dvs at du f.eks. kan angi at salgskonto 3010 i Mamut skal til konto 3000 i det andre systemet og at mvakode i Mamut samsvarer med den eksterne mva koden. Programmet husker forrige overførte faktura slik at du alltid har kontroll på hva som er overført.

Utvidelser & Support
Vi utvider formater og funksjonalitet fortløpende. Finner du ikke ønsket format i listen over kan dette legges til på eget oppdrag. Vi prioriterer henvendelser på e-mail og ber om at evt. spørsmål og nye oppdrag rettes til support@shareit.no. Kunder med serviceavtale får eget telefonnummer for support henvendelser.

Bestill
Fyll ut og send bestillingsskjema under, så vil du om kort tid motta lisensnøkkel for 30 dagers gratis prøvetid. Faktura sendes ditt firma om vi ikke har mottatt avbestilling innen utgangen av prøveperioden.
Firmanavn Kontaktperson
Telefon Email:
Godt Sagt AS | T: 31 42 02 00 | Steinbergveien 7, Postboks 96, 3051 Mjøndalen | Org: 987 917 091